Du har det meste i livet ditt, du har en jobb, en inntekt, venner, familie men du mangler kjærligheten. Du leter, du prøver, du feiler, du blir såret og du fortsetter å gå. Noe inni deg kjenner på en frustrasjon, hvorfor ordner det seg ikke ? Hva gjør jeg galt ? Er det noe galt med meg ? Alt jeg vil er å bli elsket, å elske noen og ha noen å dele livet med. Men uansett hvor hardt jeg prøver så går det ikke. Det er mange følelser som svømmer inni deg og sammen med disse følelsene så har du håp. Du slutter ikke å håpe uansett hvor hardt og vanskelig det er, du vil så gjerne, du vil så innmari oppleve kjærligheten at uansett hva som skjer, hvilke hinder og vanskeligheter som kommer så fortsetter du å håpe, det er utenfor din kontroll. Selv når du vil gi opp så fortsetter du å prøve.

Du har dine tanker om hva du vill oppleve med denne partneren du ønsker deg, noen å gå fjellturer med ? Kjøre lange bilturer med og noen å sitte i armkroken med mens dere ser på en romantisk film ? Du har tanker, ønsker og du kan se klart i sinnet ditt hva dere gjør sammen. Alt hadde vært så perfekt , det eneste som mangler er å møte denne personen, å bli skikkelig forelsket og at det er gjensidig. Den store kjærligheten alle snakker om, når du kjenner det i hjertet, sinnet, magen og alle plasser som er mulig. Det er den kjærligheten jeg vil ha, det er den kjærligheten jeg ikke kan gi opp på, det er den kjærligheten jeg fortsetter å lete for.

Det kan gjøre så vondt, å prøve og prøve. Å møte mennesker og likevel ende opp hvor du startet. Å møte noen flere ganger fordi du føler at her var det noe mer så ender det på samme måte. Du mister troen på at dette kommer til å ordne seg men likevel klarer du ikke å gi opp.

 

La meg fortelle deg at du er verdig, god nok og du fortjener å oppleve kjærligheten. Du fortjener å bli elsket, tatt med på dater, bli beundret og tatt vare på. Du fortjener noen som serverer deg frokost på sengen, overrasker deg med en god middag på favoritt restauranten din og stolt viser deg frem for familie og venner. Du fortjener det og mye mer. Du fortjener å ha noen å dele jul, nyttår, bursdag, ferier og hverdagen sammen med. Du fortjener noen som setter pris på deg, som takker hver en dag for at de har deg og som ikke kan vente til du er hjemme fra jobb så de kan gi deg en klem og ha gode samtaler med deg. Du fortjener noen som setter deg først, som tar teppet over deg når du er kald og som elsker å dele livet med deg!

Du fortjener alt det. Men føler du at du fortjener det ? Kan du med hånden på hjertet si at du føler deg verdig nok til å oppleve kjærligheten som du i ditt hjerte ønsker deg ? Sannheten er det at vi tiltrekker oss det vi føler oss verdig for. Det er ikke alltid vi er bevisst på hva vi føler at vi er verdig, veldig ofte er det ubevisst. Men om du virkelig hadde følt deg verdig nok, god nok og klar så hadde du allerede tiltrukket deg denne partneren. Så om dette innlegget som alt jeg skriver kommer gjennom meg snakker til deg så vil jeg si at du trenger å jobbe med hva du selv føler du er verdt , hva du selv føler at du fortjener og bli klar på hva du VIRKELIG ønsker deg.

Så neste steg er å ta frem notatboken din å skrive ned hvilken partner du vil tiltrekke deg, personligheten, væremåte, interesser osv.

Det neste du trenger å gjøre er å stille deg selv spørsmålet ” Hvorfor føler jeg at jeg ikke fortjener kjærligheten” skriv ned alt som kommer, grav dypt og vær helt ærlig med deg selv.

Deretter begynn å skrive ned hvorfor du er verdig, hva gjør at du fortjener å oppleve kjærligheten og ha livet du virkelig ønsker deg ?

Avslutt med å skrive setning etter setning, side etter side med disse affirmasjonene : 

 

 

Lykke til og jeg vil gjerne høre fra deg og hvordan du føler deg etter å ha gjort disse oppgave og husk å gjøre det daglig, til det blir en del av deg og du kan ENDELIG tiltrekke deg din store kjærlighet.

KLIKK HER FOR Å BLI MED I GRUPPEN MIN

Jeg heier på deg!